2012. február 15., szerda

Zománcozott fazék 6 literes használt, Bonyhádi - Jelenlegi ára: 1 490 Ft -

Eladó egy használt 6 literes Bonyhádi zománcozott fazék a képen látható állapotban!
Belül a zománc ép, de elszíneződött. A felső peremrésznél vannak rajta sérülések (inkább a kifelé eső részen), és az alján a szélénél 5 helyen van lepattanva a külső zománcozás (fotó! ). Az alján középen nincs lepattanva, koromszerű lerakódás van rajta. Magassága 17 cm, átmérője 22 cm.
*A beírt postadíj általában becsült, célszerű kapcsolat felvételkor egyeztetnünk. Előfordulhat, hogy csak a csomagolás után tudom megmondani a pontos postadíjat. A csomagot ajánlott küldeményként adom fel, kivéve, ha a Vevő az olcsóbb postai szolgáltatást választja. Ezt külön e-mailben kérném jelezni, mivel csupán a Vevő felelősségére teszek eleget a kérésnek!
Rózsaszínű postai csekket elfogadok, előre utalással!
*Licitálás előtt mindkettőnknek jobb, ha kérdezel , minden kérdésre szívesen válaszolok! Bemutatkozó oldalamat is érdemes elolvasni, mivel az adás-vétel azokkal a feltételekkel jöhet létre.
*Egyéb, más termékeket is árulok, többek között női-férfi márkás ruhaneműket is, könyveket, használati tárgyakat, stb. Kérlek, nézd meg őket, hátha találsz valamit, ami kedvedre való lenne!
Köszönöm a látogatást! : -)


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 21:40
. Zománcozott fazék 6 literes használt, Bonyhádi - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Fontos