2012. február 11., szombat

ÚJ koszorúslány ruha koktél báli menyasszonyi ruha - Jelenlegi ára: 30 000 Ft *

Teljesen új, koktél vagy koszorúslány ruhának tökéletes ruha eladó!
De akár menyasszonyi ruhának is használható!
A méretet a megadottak alapján személyre szabják, ezért legalább egy hónappal előbb rendeld meg a nagy nap előtt, hogy biztos megérkezzen a külföldi forgalmazótól!
(Mivel az elkészítés mindenképp külföldön történik, ezért kalkulálj inkább a maximális, 30 napos munkanappal a megrendeléskor, s inkább kapd kézhez előbb a ruhát, mint utólag. Sajnos a megrendelés gyorsaságát legtöbb esetben nem tudjuk befolyásolni, bár az átlagos szállítási idő két hét. )
Termék jellemzői:  
Teljesen új, kiegészítők nélkül.  
Anyaga: szatén
Színe: kék
A rendeléshez szükséges méretek, melyet a megrendelés után e-mailben küldj el a megadott e-mail címre:
mellbőség, derékbőség, csípőbőség, hossz
Fontos, hogy a mérést semmiképp se végezzük magunknak. A lehető legjobb megoldás, ha szakértőhöz fordulunk, azaz felkeresünk egy szabót. Ha erre nincs lehetőség, kérjük meg egyik barátnőnket, ő biztos szivesen segít majd.
A méréshez segítségként nézd az alábbi fogalommagyarázatokat, vagy nézzetek néhány videót a youtube-on: http: //www. youtube. com/watch? v=A6d2AiW8v9U (ez igaz, angolul van, de a lényeg szöveg nélkül is teljes mértékig érthető)
Hogyan mérjük a mellbőséget?
A mérőszalagot a mellcsúcson át vezetjük körbe. Fontos, hogy - a mérőszalagot a karok alatt átvezetve - hátul is a mellcsúcs magasságában mérjünk. A szalag legyen laza. Fontos, hogy a mérés közben viseljünk melltartót, lehetőleg azt, amit a nagy nap alkalmával is viselni fogunk, hiszen tartásuk fazonról fazonra változik.
Hogyan mérjük a derékbőséget?
Mindig a derék legkisebb részét mérjük és fontos, hogy lazán álljunk, mert az ellazított izmok növelik annak nagyságát, így biztos, hogy nem lesz később meglepetés a ruha felpróbálásánál.
Hogyan mérjük a csípőbőséget?
A csípő lemérésénél annak legerősebb pontjára kell helyezni a mérőszalagot, azaz a csípőcsont magasságába. Ügyeljen arra, hogy elől és hátul ugyanabban a magasságban, a csípőcsontnál haladjon a mérőszalag.
Hogyan mérjük a ruha hosszát?
A nyaktól mért távolság. Közvetlenül a kulcscsont felett kezdje a mérést, mely egészen a ruha hosszáig tartson.
A ruha súlya 1 kg.
A szállítást mi fizetjük!
Amennyiben kérdésed van, bártan tedd fel, még aznap megpróbálunk rá válaszolni.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 21:59
. ÚJ koszorúslány ruha koktél báli menyasszonyi ruha - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Fontos