2012. február 20., hétfő

Dymphna Cusack: Ketten a halál ellen - Jelenlegi ára: 250 Ft +

Fülszöveg: "Dymphna Cusack világhírű története a második világháború játszódik, hősei fiatal szerelmesek, Bart és Jan. Még a háború előtt örök hűséget fogadtak egymásnak, bár egyikük sem volt biztos abban, hogy ezt a vállalást komolyan kell venniük. A japán dzsungelharcból visszatérő férfi nem is számított arra, hogy gyermekkori szerelme betartja ígéretét. A két fiatal elkeseredetten próbál visszatalálni ahhoz a kapocshoz, amely egykor elválaszthatatlanná tette őket. Pár hét alatt szerelmük elmélyül, de a háborús traumák és a világégés utáni idők nem kedveznek kapcsolatuknak. Bart hamarosan megtudja, hogy a lány halálos beteg, és ezzel megkezdődik a fájdalmas küzdelem a láthatatlan ellenséggel, amely nem tisztel sem ifjúságot, sem szerelmet... "
A könyv állapotát lásd a képen!
- Személyes átvétel: Debrecenben, elsősorban az egyetem környékén lehet személyesen átvenni a terméket, ez esetben természetesen a fizetés is személyesen történik. Ha csak az aukció leütése után hetekkel tudod átvenni a könyvet lehet, hogy előleget kérek.
Ritkán (kb. kéthavonta) Egerben is átvehető, ha ezt választanád, licit előtt mindenképp érdeklődj a "Kérdezzen az eladótól" opció segítségével!
- Postázás: A könyveket előreutalás vagy banki befizetés után ajánlott levélként postázom pufi borítékban.   Ajánlott levél esetén a postaköltség súlyfüggő, így az összeg a szállítási és garanciális feltételekben írt 650 ft-nál több is és kevesebb is lehet! Az irányadó a mindenkori postai díjszabás:  http: //posta. hu/kepek/upload/2011-01/2011%20tarifatabla%20HU7-jav. pdf A postázás pontos költségét a postaköltség és a pufi boríték árának összege adja.  A pontos összeget a termék megnyerését követően e-mailben küldöm el, de érdeklődés esetén természetesen licit előtt is megírom.
Ha nehezebb vagy több könyvről van szó, akkor standard csomagként küldöm, de a vevő külön kérésére (kérlek még licit előtt egyeztess velem! ) futárszolgálatban is megegyezhetünk. Utánvéttel NEM postázok!!!
Az aukció megnyerését követő tíz napon belül jelentkezésedet várom, ellenkező esetben negatív értékeléssel zárhatom az adásvételt!
Kérlek, hogy postai út esetén a kapcsolatfelvételtől számított tíz napon belül juttasd el a számlámra a megfelelő összeget. Személyes átvétel esetén későbbi időpontra is egyeztethetünk találkozót, ez esetben viszont előleget kérhetek, hogy megbizonyosodjak vásárlási szándékodról.
Greeneye166 eladó termékeivel való együttes vásárlás esetén együttes átvétel és postázás lehetséges!
 
Amennyiben meggondolta magát, és még sincs szüksége a termékre, kérje a licit törlését!  Az aukció lezárását követően már csak semleges értékelést tudok adni (ha azt jelölöm hogy az adásvétel nem jött létre, az oldal nem engedi, hogy pozitívot adjak).


Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 22:44
. Dymphna Cusack: Ketten a halál ellen - Jelenlegi ára: 250 Ft

Fontos